Woonwarenhuis Living for All
slider1 slider2 slider3 slider9 slider10 slider4 slider6 slider5 slider7 slider8 slider1 slider2 slider3 slider9 slider10 slider4 slider6 slider5 slider7 slider8

Over ons

In alle rust praktisch en sfeervol shoppen in een grote woonwinkel? Bij Living for All kun je 7 dagen per week eindeloos en naar hartenlust dwalen tussen de mooiste meubelen en vele accessoires. Weet dat je bij Living for All altijd aan het juiste adres bent als je gaat voor de nieuwste trends, een goede kwaliteit aan meubelen en een team dat altijd voor je klaar staat. Ook na jouw aankoop!

Een helpende hand

Heb je je ogen gericht op een specifiek meubelstuk, maar is styling en inrichting niet helemaal jouw ding? Wij van Living for All zien het als een mooie uitdaging om jou te helpen bij het vinden van jouw eigen stijl. Laat je aan onze bar onder het genot van een goede kop koffie adviseren door één van onze professionele interieurcoaches. Samen geven we met ons brede assortiment antwoord op jouw wensen en behoeften en streven ernaar dat je tevreden onze winkel verlaat. Want pas op dat moment zijn wij ook tevreden.

Ruilen & Retourneren

Twijfels over je aankoop of toch niet tevreden? Tot 7 dagen na aankoop heb je de mogelijkheid om je aankoop te ruilen bij Living for All. Hierbij gelden de gebruikelijke voorwaarden zoals het tonen van de originele kassabon, het artikel is onbeschadigd/niet gebruikt, zit nog in de originele verpakking en is voorzien van de originele prijskaartjes. Living for All geeft geen geld terug, dus is het te ruilen artikel niet op voorraad of breng je een artikel retour dan ontvang je een tegoedbon voor hetzelfde bedrag.

Betalen

Bij Living for All betaal je met PIN of contant.

Geen honden

Vanwege de hygiëne in de winkel laten we uitsluitend geleidehonden toe.