Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie.
News for All van Living for All
 
Nummer 9  |  20 april 2011
Inhoudsopgave
Tweede Paasdag geopend!
Ook paasdecoratie bij Living for All
Nieuwe virtuele rondleiding op onze website
Volg Living for All ook via Twitter
Lekkere aanbieidngen bij
Lunch for All

Wij hopen dat onze nieuwsbrieven interessant voor je zijn. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen we die uiteraard graag.
Je kunt bellen naar 0413 _ 270 460 of het formulier op onze website invullen.

Met vriendelijke groet,
Team Living for All


Contact
Woonboulevard Uden
Industrielaan 10
5405 AB  Uden

T 0413 _ 270 460
E info@livingforall.nl
W www.livingforall.nl

Openingstijden
Ma - wo: 10.00 - 18.00
Do - vr: 10.00 - 21.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zon- en feestdagenTweede Paasdag geopend!

Aanstaande maandag is het weer zover: dan is Living for All van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kom gezellig woonshoppen bij de langste woonwinkelstraat van Nederland!

Bij Living for All kun je zorgeloos shoppen bij 100 winkels onder één dak. Voor de jongste bezoekers is een speciale kidscorner ingericht en in onze lunchroom kun je onder het genot van een heerlijke lunch bijkomen van alle indrukken. Parkeren kan voor de deur en is gratis. We wensen je alvast een prettig Pasen en graag tot ziens!

Ook paasdecoratie bij Living for All

Wil je je huis in een gezellige paas-sfeer brengen? Kom dan eens langs bij Living for All. In een aantal stands worden op dit moment namelijk verschillende paas-producten aangeboden.

Pasen zonder kippen, eieren en konijnen is ondenkbaar, vandaar dat je deze in de vorm van woondecoratie bij Living for All aantreft. Uiteraard in vrolijke lentekleuren zoals lichtgroen, geel en roze. Kom snel, want op is op!

Nieuwe virtuele rondleiding op onze website

Onlangs zijn nieuwe foto's bij Living for All gemaakt voor de virtuele tour die op de website bekeken kan worden. Aan de hand van deze rondleiding krijgen bezoekers een uitstekend beeld van de winkelinrichting en het grote assortiment.

Voorafgaand aan een bezoek aan Living for All kun je zodoende thuis alvast op je gemak bekijken wat er zoal te zien is. De langste woonwinkelstraat van Nederland heeft immers heel wat te bieden! Van meubels voor woon-, eet-, slaap- en badkamers tot woonaccessoires, wanddecoratie, lampen, tuinartikelen, mode en nog veel meer!

Volg Living for All ook via Twitter

Twitter heeft sinds de start in oktober 2006 een grote groei doorgemaakt. In allerlei media wordt regelmatig verwezen naar berichten die via deze internetdienst zijn gepubliceerd.

Uiteraard mag Living for All op Twitter niet ontbreken! Sinds enige tijd plaatsen we regelmatig berichten op onze Twitterpagina. Zodoende blijf je als klant altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en acties van Living for All.

Onze Twitternaam is livingforall. Meld je je vandaag nog aan als volger? Onder onze nieuwsbrief-ontvangers en Twitter-volgers verloten wij elke maand een tegoedbon van Living for All ter waarde van € 50!

Lekkere aanbiedingen bij Lunch for All

Lunch for All, de lunchroom van Living for All, biedt op dit moment een aantal interessante aanbiedingen aan. Zodoende kun je niet alleen voordelig shoppen bij Living for All, maar ook voor weinig geld genieten van een hapje en een drankje!

-

Broodje hamburger, frikandel of kroket
inclusief frietjes, saus en 0,5 liter frisdrank:
van € 8,95 voor € 6,95

-Saté met brood of friet en een lekkere salade:€ 7,50
-Schnitzel met tartaarsaus, frietjes en salade:€ 7,50
-


Biefstuk met pepersaus, frietjes en salade:


€ 7,50


 
Direct meenemen  |  Industrielaan 10  |  Woonboulevard Uden  |  Donder- en vrijdag koopavond  |  www.livingforall.nl
Indien je voortaan geen nieuwsbrieven van Living for All wilt ontvangen, kun je je online afmelden.