Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie.
News for All van Living for All
 
Nummer 42  |  24 december 2012
Inhoudsopgave
Koopzondag op Tweede Kerstdag: 26 december 09.30 tot 17.00
Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Actie 'Rad van Avontuur' op koopzondag 30 december
Wij hopen dat onze nieuwsbrieven interessant voor je zijn. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen we die uiteraard graag.
Je kunt bellen naar 0413 _270 460 of het formulier op onze website invullen.

Met vriendelijke groet,
Team Living for All


Contact
Woonboulevard Uden
Industrielaan 10
5405 AB  Uden

T 0413 _270 460
E info@livingforall.nl
W www.livingforall.nl

Openingstijden
Ma - do: 09.30 - 17.30
Vrijdag: 09.30 - 21.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00
Zon- en feestdagen


Koopzondag op Tweede Kerstdag:
26 december 09.30 tot 17.00

Op Tweede Kerstdag is Living for All van 09.30 tot 17.00 uur geopend. Ga er even lekker tussenuit en breng met je familie een bezoek aan ons uitgebreide woonwarenhuis.

Bovendien is de winkel de afgelopen tijd grondig veranderd waardoor een bezoeker aan Living for All zeker de moeite waard is. Ontdek de vernieuwde winkelunits en veel nieuwe producten! Er is altijd iets te beleven bij Living for All. Trek wel goede schoenen aan, want het is een lange route langs een groot aantal winkelunits met verschillende producten. Graag tot ziens in ons uitgebreide woonwarenhuis met 100.000 producten op 10.000 vierkante meter!


 
 

Prettige kerstdagen en een
gelukkig nieuwjaar!

Middels deze nieuwsbrief wensen wij u graag prettige kerstdagen en een gelukkig 2013! Wij hopen u ook in het nieuwe jaar te mogen begroeten in ons uitgebreide woonwarenhuis.

Geniet van de feestdagen en hopelijk tot snel!
 
 

Actie Rad van Avontuur op koopzondag 30 december

Living for All bestaat 3 jaar en viert dit samen met haar klanten door middel van een bijzondere actie. Op koopzondag 30 december wordt een Rad van Avontuur in de winkel geplaatst. Na besteding van € 15 mag elke klant een draai geven aan dit rad. Het rad bepaalt vervolgens het cadeau dat de klant ontvangt. Oftewel, altijd prijs!

Het Rad van Avontuur bestaat uit verschillende gekleurde vlakken. De nummers op deze vlakken verwijzen naar de categoriee╠łn van de te winnen producten. De producten waaruit de klant kan kiezen, zullen rondom het rad worden opgesteld. Indien het rad uitkomt op het gouden vlak, heeft de klant een hoofdprijs gewonnen. Tevens zijn tegoedbonnen voor de lunchroom Lunch for All te winnen en zijn er troostprijzen beschikbaar. Een medewerker van Living for All is tijdens deze actie aanwezig om te assisteren.

Iedereen is van harte welkom om Living for All op koopzondag 30 december te bezoeken en mee te doen aan deze bijzondere actie. Graag tot ziens en veel succes bij het draaien van het rad!


 
Direct meenemen  |  Industrielaan 10  |  Woonboulevard Uden  |  Vrijdag koopavond  |  www.livingforall.nl
Indien je voortaan geen nieuwsbrieven van Living for All wilt ontvangen, kun je je online afmelden.