Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie.
News for All van Living for All
 
Nummer 10  |  28 april 2011
Inhoudsopgave
Living for All open op Koninginnedag!
Nieuw: schoonheidsproducten bij Living for All
Nu ook afvalbakken en pedaalemmers in het assortiment

Wij hopen dat onze nieuwsbrieven interessant voor je zijn. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen we die uiteraard graag.
Je kunt bellen naar 0413 _ 270 460 of het formulier op onze website invullen.

Met vriendelijke groet,
Team Living for All


Contact
Woonboulevard Uden
Industrielaan 10
5405 AB  Uden

T 0413 _ 270 460
E info@livingforall.nl
W www.livingforall.nl

Openingstijden
Ma - wo: 10.00 - 18.00
Do - vr: 10.00 - 21.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zon- en feestdagenLiving for All open op Koninginnedag!

Aanstaande zaterdag is Living for All van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kom op deze feestelijke dag gezellig bij ons woonshoppen. Er is elke keer weer iets nieuws te ontdekken!

Living for All heeft als doel om ervoor te zorgen dat je in principe altijd kunt slagen als je een woonaccessoire of meubel zoekt, in welke stijl dan ook. Bij Living for All vind je een afwisselend assortiment, van trendy tot traditioneel en van kleurrijk tot ingetogen.

Graag tot ziens op Koninginnedag!

Nieuw: schoonheidsproducten bij Living for All

Bij Living for All kun je niet alleen voor meubels en woonaccessoires terecht, maar ook voor andere producten zoals gereedschap, dierbenodigdheden, boeken, parfums en cadeau-artikelen. Sinds kort zijn schoonheidsproducten aan het uitgebreide assortiment toegevoegd.

In de nieuw ingerichte unit vind je allerlei producten voor de vrouw die graag met haar uiterlijk bezig is: hand- en nagelcreams, makeup-spullen, nagelstickers, beautykoffers, nagelvijlen en meer. Kom gerust eens een kijkje nemen bij Living for All!

Nu ook afvalbakken en pedaalemmers in het assortiment

Bij Living for All tref je nu ook een gevarieerd aanbod van afvalbakken en pedaalemmers aan. Deze kwalitatief hoogwaardige producten, onder meer van bekende merken zoals Wesco, Brabantia en Simplehuman, zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, stijlen en kleuren.

Ben je toe aan een nieuwe afvalbak voor je keuken of een pedaalemmer voor je badkamer? Of vind je het gewoon leuk om eens een ander model te hebben? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in unit 44 bij Living for All.


 
Direct meenemen  |  Industrielaan 10  |  Woonboulevard Uden  |  Donder- en vrijdag koopavond  |  www.livingforall.nl
Indien je voortaan geen nieuwsbrieven van Living for All wilt ontvangen, kun je je online afmelden.