Woonwarenhuis Living for All
1-Accessoires LinenMore 1-Meubels mallorca programma Winkel 02 1-Meubels 02-2016 accessoires deco 4 vloeren huiden-vachten 1 Accessoires voorjaar2016 header20 Meubels Karpetten ByBoo 1-Accessoires LinenMore

10.000 m² meubels en woonaccessoires

Direct kopen van fabrikanten & importeurs

100 winkels en alle woontrends onder één dak

Kortingen tot 50%

Gratis parkeren

10.000 m² meubels en woonaccessoires

Direct kopen van fabrikanten & importeurs

100 winkels en alle woontrends onder één dak

Kortingen tot 50%

Gratis parkeren

Heb je een vraag over Living for All? Kijk dan eerst even op deze pagina.
Is jouw vraag niet vermeld? Neem dan contact met ons op; wij helpen je graag.

Vragen & antwoorden

Wat is Living for All?

Living for All is een woonmall. Met andere woorden: 10.000 m² vol fraaie producten van verschillende importeurs, groothandels en fabrikanten. Totdat jij ze koopt, zijn alle artikelen eigendom van deze aanbieders. Zij stellen dan ook het aanbod en de prijzen vast.

Als je vragen hebt, kun je natuurlijk bij onze medewerkers terecht. Bij Living for All volg je een vaste route, zodat je zeker weet dat je niets mist. Van de eerste tot de laatste stand komt de inspiratie je tegemoet. En doordat je rechtstreeks van de aanbieder koopt, profiteer je ook nog eens van kortingen tussen de 10% en 50%!

Hoe kan ik iets kopen in de winkel?

Gaat het om een klein product? Neem het dan mee in je mandje of wagentje en reken het af aan de kassa. Zwaardere artikelen kun je meenemen op een meubel- of veilingkar. Onze medewerkers helpen je graag om het artikel op de kar te zetten.

Eenmaal aangekomen bij de kassa kun je het product afrekenen en meenemen. Maar je kunt het ook laten bezorgen of opslaan. Aan de kassa kun je je product afrekenen en afspraken maken over het transport. Daarna krijg je een verkoopbewijs, dat je op het artikel kunt plakken. En Living for All zorgt ervoor dat het product binnen twee weken bij je thuis staat!

Is het mogelijk om een product in de winkel te bestellen?

Ja, het is mogelijk om spullen te bestellen bij de kassa of infobalies.

Hoe kan ik in de winkel betalen?

Je kunt bij ons contant, met PIN of per credit card betalen.

Zijn er ook Living for All-tegoedbonnen?

Jazeker! Je kunt je familie, vrienden en kennissen een plezier doen met één of meerdere tegoedbonnen van Living for All. Andere tegoedbonnen kunnen we helaas niet accepteren.

Mag ik een artikel laten bezorgen of later ophalen?

Natuurlijk. Met het afhaalbewijs kun je je aankopen binnen 10 dagen bij Living for All komen ophalen. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze thuisbrengservice (volg de link voor meer informatie over deze services en de bijbehorende voorwaarden).

Kan ik iets retourneren of ruilen?

Nee, dat kan niet. Onze artikelen zijn al afgeprijsd en dus niet te ruilen of te retourneren. Het kan zijn dat je in ons assortiment beschadigde artikelen tegenkomt. In de prijs is daar vanzelfsprekend al rekening mee gehouden.

Zijn honden toegestaan?

Nee, om de hygiëne te bevorderen, mogen honden niet mee naar binnen. Voor geleidehonden maken we uiteraard een uitzondering.

Is er gratis parkeergelegenheid?

Ja, rondom onze woonmall zijn er volop eigen parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Waar zit Living for All precies?

Living for All vind je aan de Industrielaan 10 op de woonboulevard van Uden. De ingang herken je aan het grote logo boven de deur. Living for All is uitstekend bereikbaar. Raadpleeg desgewenst de contactpagina voor een locatiekaart of de routebeschrijving.

Wanneer is Living for All open?

Wij zijn maandag tot en met donderdag open van 09.30 tot 17.30 uur. Op vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bovendien zijn we elke zondag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Is er een mogelijkheid om iets te eten of te drinken?

Bij Lunch for All kun je lekker eten en drinken. Kleine hapjes voor tussendoor, koffie, thee en fris om de dorst te lessen en lekkere maaltijden voor vriendelijke prijzen.

Heb ik een pasje nodig om producten bij Living for All te kunnen kopen?

Nee, bij ons hoef je geen pasje aan te vragen voordat een product in onze winkel gekocht kan worden. Living for All is zowel voor particulieren als medewerkers van bedrijven toegankelijk. Je bent van harte welkom!