Woonwarenhuis Living for All
accessoires deco 2 Presentatie juni 2015 tuin tuinmeubels 4 vloeren vloerkleden 1 accessoires kandelaars-kaarsen 1 Meubels Meubelstunter 2 vloeren divers 4 accessoires deco 2 Presentatie juni 2015 tuin tuinmeubels 4 vloeren vloerkleden 1 accessoires kandelaars-kaarsen 1 Meubels Meubelstunter 2 vloeren divers 4

10.000 m² meubels en woonaccessoires

Direct kopen van fabrikanten & importeurs

100 winkels en alle woontrends onder één dak

Kortingen tot 50%

Gratis parkeren

Nu ook online bestellen

10.000 m² meubels en woonaccessoires

Direct kopen van fabrikanten & importeurs

100 winkels en alle woontrends onder één dak

Kortingen tot 50%

Gratis parkeren

Nu ook online bestellen

Winkelruimte met eigen ingang/entree

Op de eerste etage van ons pand is circa 650 m² beschikbaar voor een huurder. Hierbij is een eigen ingang/entree inbegrepen aan de Industrielaan. Binnenkort wordt de hoofdingang volledig verbouwd en voorzien van een lift en open vide. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@livingforall.nl of bel je met Eric Beks: +31 (0)6 21 58 24 05.

Het concept: shop-in-shop

Living for All beschikt over een winkelpand op de woonboulevard in Uden (Noord-Brabant) met een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter. Deze ruimte is onderverdeeld in een groot aantal units van verschillende groottes. Ondernemers kunnen zo’n unit huren en daarin producten te koop aanbieden of als showroom gebruiken. De ondernemer heeft grote vrijheid in de productkeuze en kan de ruimte naar eigen inzicht inrichten.

De producten worden door alle deelnemers in hetzelfde kassasysteem ingevoerd (CtrlBase) en klanten betalen via centrale kassa’s. Tevens is onder de naam Lunch for All een lunchroom aanwezig met smakelijke dranken en gerechten tegen vriendelijke prijzen.

Veel kansen en mogelijkheden

Een unit bij Living for All biedt veel kansen. Living for All is gevestigd op een markante zichtlocatie op de Udense woonboulevard, op 25 autominuten van Eindhoven, Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Venlo (45 minuten).

De kracht van Living for All is het unieke assortiment. Wij zijn dan ook continu op zoek naar importeurs, fabrikanten, handelaren en webwinkeliers die ons bestaande assortiment aanvullen en versterken.

Combinatie van online en offline

Naast de fysieke winkel biedt Living for All ook een uitgebreide webwinkel aan. De ideale situatie is om klanten de mogelijkheid te bieden jouw producten zowel via internet als een fysieke winkel te kopen. Laat klanten jouw producten in onze winkel ervaren en eenvoudig en snel online bestellen. Zodoende kan de klant zelf kiezen of hij on- of offline winkelt. Deelnemers van Living for All betalen niets extra om hun producten in de webwinkel te plaatsen. Ook voor de afhandeling van bestellingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Zeer geschikt voor webwinkeliers

Verkoop je (woon)producten via een eigen webwinkel? Dan is een unit bij Living for All een uitstekende manier om dezelfde producten ook via onze fysieke winkel aan te bieden. Op deze manier geef je belangstellenden de mogelijkheid om je producten optimaal te bekijken en ervaren voordat zij tot aanschaf overgaan.

Geen tijd voor inrichting/bevoorrading?

Heb je onvoldoende tijd om de unit zelf in te richten en/of regelmatig aan te vullen met nieuwe producten? Laat jouw producten dan bij Living for All afleveren en wij zorgen ervoor dat de ruimte wordt ingericht en/of aangevuld met nieuwe voorraad. Zodoende is een unit bij Living for All ook voor bedrijven elders in het land zeer interessant!

De kracht van Living for All

 • Een woonmall van 10.000 m²
 • Uniek en uitgebreid assortiment; bezoekers komen graag een dagje bij ons winkelen
 • Opgedeeld in beschikbare units van verschillende groottes: van klein tot groot
 • Druk bezochte zichtlocatie op woonboulevard Uden in Noord-Brabant met 150.000 passanten per week
 • Uniek in de regio Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Venlo en grensgebied Duitsland
 • Het verzorgingsgebied beschikt over een zeer groot bereik (circa 2 miljoen inwoners)
 • Living for All verzorgt reclame van de winkel in verschillende media
 • Goede doorgroeimogelijkheden (de unit is bijvoorbeeld uitbreidbaar)
 • De back-up van een sterke onderneming

De voordelen van onze webwinkel

 • Breng jouw producten onder de aandacht bij een groot aantal bezoekers. Bezoekers van onze fysieke winkel in Uden kijken voorafgaand of na hun bezoek vaak ook op onze website, zodat je eveneens bij die mensen in beeld komt.
 • Door producten in onze webwinkel aan te bieden, hoef je zelf geen webwinkel te (laten) ontwikkelen. Dat bespaart tijd en geld!
 • Klanten kunnen bij ons terecht voor vragen over de producten, zowel per e-mail als telefoon tijdens openingstijden. In specifieke gevallen nemen wij contact met je op zodat we de klant zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
 • Wij verzorgen en bekostigen de promotie van de webwinkel middels internet- en krantenadvertenties.
 • In onze webwinkel kunnen klanten afrekenen met iDEAL, PayPal, MisterCash (België) of SofortBanking (Duitsland). De webwinkel is snel en eenvoudig in gebruik.
 • Gebruiksvriendelijke deelnemerlogin waarmee je onder meer producten en productfoto’s in onze webwinkel kunt plaatsen.

Interesse?

Units zijn beschikbaar van klein tot groot, bijvoorbeeld 25, 50, 75 m² of meer. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de huurprijs in jouw situatie aangezien deze afhankelijk is van de gewenste grootte. In gezamenlijk overleg kan bovendien de locatie in de winkel worden bepaald.

Je kunt als volgt contact opnemen:

Je kunt jezelf via het aanmeldformulier vrijblijvend aanmelden voor een informatief gesprek over de mogelijkheden van een eigen unit bij Living for All.